Pretraga
Close this search box.

Elegantni prsluci i jakne za planinarenje

Planinarenje nije samo avantura već i način života koji zahteva odgovarajuću opremu. Kada birate odeću za planinarenje, važno je pronaći pravi balans između stila i funkcionalnosti. U ovom članku ćemo se fokusirati na prsluke i jakne, ključne komade garderobe koji vam mogu pružiti udobnost, zaštitu i izgled koji tražite.

Planinarski prsluci: Više od topline

Funkcionalni dizajn i materijali
ENTER je prepoznatljiv po muškoj spoljnoj odeći, uključujući i prsluke koji su dizajnirani i proizvedeni u našoj radionici od vrhunskih materijala i opreme. Naši prsluci koriste Ripstop materijal koji se sastoji od 50% poliestera i 50% pamuka, pružajući izuzetnu fleksibilnost i udobnost. Opremljeni YKK spoljnim materijalom poput rajferšlusa, drikera, naši prsluci obezbeđuju izdržljivost i dugovečnost, što je neophodno za planinarske ekspedicije.

Stil i praktičnost

Osim što pružaju toplinu, prsluci su savršeni za nanošenje slojeva, omogućavajući vam da prilagodite svoju odeću prema vremenu. ENTER prsluci dolaze sa nekoliko džepova za odlaganje vaših osnovnih stvari, što ih čini izuzetno praktičnim. Sa modernim dizajnom, ovi prsluci se lako uklapaju u vaš svakodnevni stil, omogućavajući vam da pređete iz prirode u grad bez potrebe za presvlačenjem.

Planinarske jakne:

Sveobuhvatna zaštita – Osnovni materijali i karakteristike

Planinarske jakne ENTER izrađene su od Soft Shell materijala koji kombinuje 97% poliestera i 3% elastina. Ovaj materijal je vodootporan, ali paropropustljiv, što znači da će vas zaštititi od kiše dok će vašoj koži omogućiti da diše. Jakne su opremljene YKK spoljnim materijalom, uključujući vodootporne rajsferšluse i drikere, obezbeđujući maksimalnu zaštitu.

Dizajniran za udobnost i funkcionalnost
Naše jakne dolaze sa kapuljačom koja se može uvući u kragnu kada nije potrebna, pružajući dodatnu svestranost. Ukupno sedam džepova, uključujući dva unutrašnja, omogućavaju vam da lako odložite sve što vam je potrebno. Otvori ispod pazuha i centralni zadnji otvor obezbeđuju ventilaciju, dok donji deo jakne i podešavanja rukava omogućavaju podešavanje za dodatnu udobnost.

Kombinacija stila i funkcionalnosti

Modni saveti za planinarenje
Kombinovanje prsluka sa jaknom može vam pružiti savršenu ravnotežu između topline i slobode kretanja. Odabirom odeće neutralnih boja poput sive ili crne, lako ćete kombinovati svoje komade sa ostatkom garderobe.

Praktičnost u prirodi
Kada planinarite, važno je da vam odeća bude praktična. ENTER jakne i prsluci dolaze sa dodatnim karakteristikama kao što su vezice i vodootporni materijali, što ih čini idealnim za različite vremenske uslove. Pored toga, reflektujući detalji kao što su 3M trake na zadnjim džepovima obezbeđuju vašu vidljivost i sigurnost tokom noćnih avantura.

Odabir pravih planinarskih prsluka i jakni može napraviti veliku razliku u vašem iskustvu na otvorenom. ENTER nudi visokokvalitetne komade dizajnirane sa pažnjom na detalje, obezbeđujući maksimalnu udobnost, zaštitu i stil. Investirajte u odeću koja će vam omogućiti da u potpunosti uživate u prirodi.